Saturday, August 06, 2005

Hungarian Articles from mellesleg.hu

2005 augusztus 01. 09:33
Jóbarátok sztárja őszintén fogalmazott a Vanity Fair magazinnak adott interjújában, mert szerinte semmi értelme nem lenne letagadni, mit is érez valójában, amikor meglátja a Mr. And Mrs. Smith forgatásán összemelegedett párost valamelyik újság címlapján: „Nemcsak engem, hanem az egész világot megdöbbentette a dolog. Hazudnék, ha azt mondanám, nem érzek haragot, sértést és féltékenységet.” A csinos színésznő hozzátette, a legjobban az fáj neki, hogy házasságuk zátonyra futásáért mindenki őt hibáztatja, mert a gyermekvállalás helyett a karrierépítésre koncentrált, pedig egyáltalán nem erről volt szó: „Soha életemben nem mondta olyat, hogy nem akarok gyereket. Mindig családalapításra törekedtem, még most is és a jövőben is célom.” Mellesleg Aniston azt is elárulta, Brad-del nincsenek beszélő viszonyban, de ettől függetlenül még mindig szereti őt, mert fantasztikus embernek tartja.

Jen-t kabáttal lepte meg rajongója
Jennifer Aniston éppen Londonban vásárolgatott, amikor egy lelkes rajongója odarohant hozzá autogramot kérni. A csinos színésznő gyanútlanul aláírta a papírt, mire a nő viszonzásul neki ajándékozta kabátját…
„Kiderült, a dzseki saját kollekciójából való, azért ragaszkodott annyira, hogy fogadjam el. Igazság szerint nagyon szép darab, de furcsa lenne használni.” – nyilatkozta Aniston.

Jen megtalálta a vigaszpasit?
2005 június 23. 09:57
Újabb pletyka az egykori Pitt házaspár háza táján: Jennifer Aniston állítólag megtalálta ex-férje utánpótlását, méghozzá a szintén színész Vince Vaughn személyében...

Jennifer Aniston megtalálta Brad Pitt utódját?

Természetesen ezt a hírt is fényképek támasztják alá, mivel egy rafinált paparazzinak sikerült megörökíteni a pillanatot, amikor a The Break Up című film forgatása során félreérthetetlen módon érintkeztek.

Vince Vaughn-t legutóbb a Csak lazán! című vígjátékban láthattuk

„Láthatóan nagyon élvezték egymás társaságát. Állandóan nevetgéltek, vibrált köztük a levegő.” – nyilatkozta egy szemtanú, aki hozzátette, a Jóbarátok sztárja mindvégig a férfi combján tartotta kezét... Mellesleg a sors iróniája, hogy Vince Vaughn a Mr. És Mrs. Smith-ben is feltűnik egy rövid szerep erejéig Brad Pitt és Angelina Jolie mellett...

Láncdohányossá vált Pitt ex-felesége

2005 május 05. 14:01

Állítólag Jennifer Aniston láncdohányossá lett a válóper okozta stressz miatt. Egy közeli ismerős szerint a Jóbarátok sztárja mindig is cigarettázott, de a napi egy-két szálat több doboz káros szenvedély váltotta fel. "Összeroppant a magánéleti problémáitól. Nemcsak kemény dohányossá vált, hanem a körmeit is rágja, ha ideges. Ezenkívül minden jó tanácsot támadásnak vesz, és könnyen megsértődik." - nyilatkozta egy bennfentes. Ráadásul sűrűn pánikba esik a gondolattól, hogy egyszer összetalálkozik Brad-del, miközben ő éppen legújabb barátnőjével sétálgat, és amitől még inkább fél, hogy az a hölgy Angelina Jolie lesz... "Nagyon kicsi hely Malibu, legalábbis az ott élő hírességeknek. Már régóta az jár a fejemben, hogy átköltözök Londonba, és veszek egy házat Kensington környékén. Új életet akarok kezdeni távol a múltamtól." - árulta el a színésznő.


Nem szereti magát Aniston
2005 április 20. 10:14

Jennifer Aniston elárulta, állandó kétségek gyötrik külsejét illetően. A Jóbarátok sztárja egyáltalán nem elégedett magával, olyannyira, hogy mindig órákat tölt a tükör előtt, mielőtt kilépne az utcára. "Szánalmasan pesszimista vagyok, sohasem hallom meg a pozitív dolgokat. Kritikusan bírálom magam, akárcsak a többi nő, pedig mindenki azt kérdezgeti, mit aggodalmaskodok, amikor Brad Pitt-et is megkaptam." - nyilatkozta Jennifer.
Jennifer Aniston nem elégedett magávalSzerinte azonban a két dolog független egymástól, mert ha valaki nem tetszik magának, jöhet akár maga Adonis is, nem fogja megváltoztatni véleményét saját kinézetével kapcsolatban. "Ennek a fejben kell lejátszódnia, mármint annak, hogy megtaláld a harmóniát, és elfogadd a külsőd olyannak, amilyen." A csinos színésznő hozzátette, ő is azon van, hogy végre normálisan viselkedjen, és ne azon görcsöljön, szép-e vagy sem. "Utálom magam ezért az egészért, néha igazi hisztérikus libaként viselkedem, úgyhogy mostmár ideje lesz kibékülni önmagammal."